Iskustva Klijenta

14.06.2014
Klijent:Božo Mandić
Posredovanje pri kupnji, prodaji i znajmljivanju nekretnine

Surađujem već dugi niz godina s agencijom za nekretnine BROKER s kojom sam u u posljednjih pet godina ostvario suradnju u kupnji, prodaji i najmu stanova. Ovom prilikom želim se zahvaliti na trudu, vremenu i teškom radu u kontinuiranom pronalaženju odgovarajućeg najmoprimca/kupca za moje nekretnine. Brzina realizacije, stručnost agenata, lakoća komunikacije koju s njima ostvarujem i povjerenje koje smo izgradili garancija su nastavka naše dugogodišnje suradnje.

06.02.2014
Klijent:Andrea Soldo
Unajmljivanje stana

Trenutno živim u RH i prilikom potražnje stana za najam na području grada Zagreba odlučio sam se angažirati agenciju BROKER nekretnine, koja mi je preporučena od strane poslovnog partnera. Nakon prvog posjeta njihovom uredu i upoznavanja s trenutnom ponudom stanova na zagrebačkom tržištu bilo mi je već dosta lakše oko mojeg izbora. Jednostavna i točna komunikacija, kompetentnost i fleksibilnost su značajke koje sam osobno doživio i osjetio. Svi su djelovi našeg ugovora ispunjeni točno i na vrijeme, a cijeli proces unajmljivanja stana prošao je ugodno i glatko.

10.10.2013
Klijent:Ljilja Spudić
Kupnja stana

Agenciju BROKER nekretnine bih svakome koji namjerava kupiti stan toplo preporučila. Tijekom cijelog procesa osjetila sam da je stranka za Agenciju najvažnija i lako se dobiva dojam da je ona jedina o kojoj se Agencija trenutno brine. Također bih istaknula da su način, kao i obim pružanja usluga na visokoj profesionalnoj razini. Unatoč profesionalnosti osjeća se jedna ugodna atmosfera u komuniciranju, te fleksibilnost odnosno spremnost na mijenjanje uobičajenih shema poslovanja, a sukladno danim okolnostima.

24.07.2013
Klijent:Benoit Knopper
Iznajmljivanje stana

Hvala Vam BROKER nekretnine. Radili ste jako teško kako bi pronašli odgovarajući stan za mene. Bili ste vrlo posvećeni i jako cijenim vaš trud. Ja ću vaše usluge koristiti i u budućnosti te vas preporučiti mojim kolegama. Zaista sam uživao u suradnji s vama.

10.10.2013
Klijent:Sendi Vejić
Prodaja nekretnine

Nedavno sam prodala nekretninu u Zagrebu i pri tome angažirala BROKER nekretnine kao agenciju. Bilo mi je drago što su nastupili vrlo ljubazno i ​​stručno tijekom cijelog razdoblja, od početnog telefonskog poziva do potpisivanja kupoprodajnog ugovora i primopredaje nekretnine. Ranije sam već svoju nekretninu pokušala prodati preko jedne druge agencije, ali u periodu od 6 mjeseci nisu mogli pronaći kupca. Bilo mi je tim više drago jer sam dobila prihvatljivu ponudu za moju nekretninu mjesec dana nakon što sam angažirala BROKER tim. Vjerujem da je to bila zahvaljujući njihove baze klijenata i znanja te iskustva da odrade cijeli proces prodaju vrlo brzo.

« 1 2 »